Producenci

Olej Nagietkowy Macerat 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Nagietkowy Macerat 50ml  Zrób Swój Kosmetyk
Olej Nagietkowy Macerat 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olejek nagietkowy wykazuje naturalne działanie przeciwzapalne, dlatego właśnie skutecznie wspiera leczenie ran, trądziku, łzawicy, wrzodów, a także wyprysków, żylaków oraz innym podobnych chorób.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 7,19 zł 7,99 zł
szt.
  • promocja

Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 500g Zrób Swój Kosmetyk

Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 500g Zrób Swój Kosmetyk
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 500g Zrób Swój Kosmetyk
Olejkiem jest środkiem wyjątkowo delikatnym i nadaje się także do pielęgnacji wrażliwej skóry noworodków.
Olej bez problemu pozwala się rozprowadzać na skórze, nie pozostawiając efektu tłustości. Szczególnie polecany do skóry suchej, wrażliwej i starzejącej się, neutralny i do masażu.

Dostępność: brak towaru

Cena: 17,99 zł 19,99 zł
  • promocja

Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 1kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 1kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 1kg Zrób Swój Kosmetyk
Olejkiem jest środkiem wyjątkowo delikatnym i nadaje się także do pielęgnacji wrażliwej skóry noworodków.
Olej bez problemu pozwala się rozprowadzać na skórze, nie pozostawiając efektu tłustości. Szczególnie polecany do skóry suchej, wrażliwej i starzejącej się, neutralny i do masażu.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 34,73 zł 38,59 zł
szt.
  • promocja

Olej Macerat z Dziurawca 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Macerat z Dziurawca 50ml  Zrób Swój Kosmetyk
Olej Macerat z Dziurawca 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z dziurawca zwyczajnego - jest preparatem leczniczym otrzymanym w wyniku macerowania świeżego (nie wysuszonego) ziela dziurawca (Hypericum perforatum) w oleju roślinnym. W tym przypadku użyto do tego oleju ze słonecznika Zawiera hyperycynę - jest czerwonym barwnikiem nadając mu czerwonawą barwę.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 4,49 zł 4,99 zł
szt.
  • promocja

Olej Konopny Nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Konopny Nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej Konopny Nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Konopny nierafinowany, tłoczony na zimno (wyłącznie z ziaren) do zastosowań kosmetycznych. Przeznaczony przede wszystkim do cery tłustej i trądzikowej, ale sprawdzi się znakomicie przy pielęgnacji skóry dojrzałej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 4,33 zł 6,29 zł
szt.
  • promocja

Olej konopny kosmetyczny 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej konopny kosmetyczny 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej konopny kosmetyczny 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Konopny nierafinowany, tłoczony na zimno (wyłącznie z ziaren) do zastosowań kosmetycznych. Przeznaczony przede wszystkim do cery tłustej i trądzikowej, ale sprawdzi się znakomicie przy pielęgnacji skóry dojrzałej.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 13,96 zł 19,99 zł
szt.
  • promocja

Olej kokosowy frakcjonowany do masażu 500g Zrób Swój Kosmetyk

Olej kokosowy frakcjonowany do masażu 500g Zrób Swój Kosmetyk
Olej kokosowy frakcjonowany do masażu 500g Zrób Swój Kosmetyk

Frakcjonowany olej kokosowy zawiera tylko średniej długości trójglicerydy (MCT) oleju kokosowego dzięki czemu jest stabilny i płynny w temperaturze pokojowej. Powstaje w wyniku przekształcenia oleju kokosowego za pomocą pary wodnej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 25,19 zł 27,99 zł
szt.
  • promocja

Olej kokosowy Frakcjonowany 200g Zrób Swój Kosmetyk

Olej kokosowy Frakcjonowany 200g Zrób Swój Kosmetyk
Olej kokosowy Frakcjonowany 200g Zrób Swój Kosmetyk

Olej kokosowy frakcjonowany firmy Zrób Swój kosmetyk powstaje w wyniku hydrolizy oleju kokosowego zawiera średniej długości łańcuchy oleju kokosowego tj. trójglicerydy (MTC), przez co olej jest stabilny. Olej kokosowy frakcjonowany jest bezzapachowy, bezbarwny, świetnie się wchłania przez co jest mocno ceniony prze masażystów i w aromaterapii.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 17,99 zł 19,99 zł
szt.
  • promocja

Olej kokosowy Frakcjonowany 1kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej kokosowy Frakcjonowany 1kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej kokosowy Frakcjonowany 1kg Zrób Swój Kosmetyk

Frakcjonowany olej kokosowy zawiera tylko średniej długości trójglicerydy (MCT) oleju kokosowego dzięki czemu jest stabilny i płynny w temperaturze pokojowej. Powstaje w wyniku przekształcenia oleju kokosowego za pomocą pary wodnej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 46,43 zł 51,59 zł
szt.
  • promocja

Olej jojoba golden zimnotłoczony 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej jojoba golden zimnotłoczony 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej jojoba golden zimnotłoczony 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Jojoba złoty zimnotłoczony

INCI Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 35,99 zł 39,99 zł
szt.
  • promocja

Olej AntyCellulitowy 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej AntyCellulitowy 50ml  Zrób Swój Kosmetyk
Olej AntyCellulitowy 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Specjalna formuła, 5 aktywnych substancji, o skutecznym działaniu antycellulitowym. Zaprojektowany do codziennej pielęgnacji. Łatwy, przyjemny w użyciu.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 7,46 zł 8,29 zł
szt.
  • promocja

Olej Antycellulit 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Antycellulit 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej Antycellulit 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Dostępność: brak towaru

Cena: 22,48 zł 24,98 zł
  • promocja

Olej (macerat) z nagietka na trądzik 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej (macerat) z nagietka na trądzik 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej (macerat) z nagietka na trądzik 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olejek z nagietka wykazuje właściwości toniczne, sudorystyczne, emmenagogiczne i antyspasmodyczne. Dzięki nim stosowany jest często do celów pielęgnacji i leczenia skóry ciała. Można go także spotkać jako jeden ze składników wielu preparatów dermatologicznych oraz kosmetyków naturalnych.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 15,29 zł 16,99 zł
szt.
  • promocja

Olej (macerat) z dziurawca 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej (macerat) z dziurawca 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej (macerat) z dziurawca 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z dziurawca zwyczajnego - jest preparatem leczniczym otrzymanym w wyniku macerowania świeżego (nie wysuszonego) ziela dziurawca (Hypericum perforatum) w oleju roślinnym.

Dostępność: brak towaru

Cena: 14,03 zł 15,59 zł
  • promocja

Olej (macerat) Marchewkowy 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej (macerat) Marchewkowy 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej (macerat) Marchewkowy 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej w postaci maceratu z marchwi. Otrzymywany jest w wyniku maceracji nasion marchwi w oleju słonecznikowym pozyskiwanym z tłoczenia na zimno

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 3,86 zł 4,29 zł
szt.
  • promocja

Olej (macerat) Marchewkowy 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej (macerat) Marchewkowy 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej (macerat) Marchewkowy 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej w postaci maceratu z marchwi. Otrzymywany jest w wyniku maceracji nasion marchwi w oleju słonecznikowym pozyskiwanym z tłoczenia na zimno

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 12,23 zł 13,59 zł
szt.
  • promocja

Olej z Nasion Bawełny Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej  z Nasion Bawełny Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z Nasion Bawełny Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Głów­nie poleca się go do sto­so­wa­nia na skórę wraż­liwą i aler­giczną, jed­nak naj­czę­ściej sto­so­wany jest do prze­su­szo­nych, łam­li­wych i spu­szo­nych wło­sów. Lista zasto­so­wań i dzia­łań tego cudow­nego olejku jest bar­dzo długa.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 252,00 zł 280,00 zł
szt.
  • promocja

Octan witaminy E -Witamina E-30ml Zrób Swój Kosmetyk

Octan witaminy E -Witamina E-30ml Zrób Swój Kosmetyk
Octan witaminy E -Witamina E-30ml Zrób Swój Kosmetyk

Witamina E, zwana witaminą młodości i witalności skóry, ma na nią ogromny wpływ. Regeneruje, wzmacnia, chroni, odbudowuje warstwę naskórka. Jest idealna w czasie rekonwalescencji po oparzeniach, trudno gojących się ranach, na skórę zajętą zmarszczkami, szarą, zmęczoną, małą jędrną.

Dostępność: brak towaru

Cena: 13,49 zł 14,99 zł
  • promocja

Octan tokoferolu witaminy E 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Octan tokoferolu witaminy E 10ml Zrób Swój Kosmetyk
Octan tokoferolu witaminy E 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Witamina E, zwana witaminą młodości i witalności skóry, ma na nią ogromny wpływ. Regeneruje, wzmacnia, chroni, odbudowuje warstwę naskórka. Jest idealna w czasie rekonwalescencji po oparzeniach, trudno gojących się ranach, na skórę zajętą zmarszczkami, szarą, zmęczoną, małą jędrną.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 5,66 zł 6,29 zł
szt.
  • promocja

Naturalne tokoferole witaminy E 10ml

Naturalne tokoferole witaminy E 10ml
Naturalne tokoferole witaminy E 10ml

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 8,01 zł 8,90 zł
szt.
  • promocja

Mika zielona 10g ZSK

Mika zielona 10g ZSK
Mika zielona 10g ZSK

Mika - Brokat micro 0.1mm

  • kolor: niebieski
  • zastosowanie: Można używać jako barwnik (pigment) do mydeł.

Dostępność: brak towaru

Cena: 8,99 zł 9,99 zł
  • promocja

Mika niebieska 10g ZSK

Mika niebieska 10g ZSK
Mika niebieska 10g ZSK

Mika - Brokat micro 0.1mm

  • kolor: niebieski
  • zastosowanie: Można używać jako barwnik (pigment) do mydeł.

Dostępność: brak towaru

Cena: 8,99 zł 9,99 zł
  • promocja

Mika fioletowa 10g ZSK

Mika fioletowa 10g ZSK
Mika fioletowa 10g ZSK

Mika - Brokat micro 0.1mm

  • kolor: fioletowy
  • zastosowanie: Można używać jako barwnik (pigment) do mydeł.

Dostępność: brak towaru

Cena: 8,99 zł 9,99 zł
  • promocja

Mika biała 10g ZSK

Mika biała 10g ZSK
Mika biała 10g ZSK

Dostępność: brak towaru

Cena: 8,99 zł 9,99 zł
  • promocja
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl